unspecified-5

 Foredrag: Fra Ok Til Lækker

Hvorfor har kvinder bare ALDRIG noget at tage på, selv om klædeskabet nærmest er ved at eksplodere af overflod? Er fejlkøb noget vi er født til?

Og hvorfor er det lige at power-shopping sjældent hjælper på den der følelse af kun at være ok? Er det overhovedet ok at gå gennem livet og ’kun føle sig ok’? Der findes jo faktisk et temmelig lækkert alternativ…

Tag dine veninder med til foredrag og hør hvordan I finder jeres personlige stilkerne, få opbygget den optimale garderobe, undgår dyre fejlkøb – ja, hvor lidt der rent faktisk skal til for at gå fra ok til lækker.

Det er kontant, det er konkret og det er alt sammen (k)ærligt ment når Tini Owild giver den i rollen som oplagt, energifyldt og øjenåbnende foredragsholder.

Giv jer selv en sjov og interessant aften, hvor Tini i sit foredrag kommer med en masse tips til, hvordan I med få ting kan skabe stor forandring med det, I allerede har i garderoben, være med på trenden – uden at komme til at ligne en karikatur af Sarah Jessica Parker.

Foredrag: De 6 Stilkerner

Kender du typen, der kan det der med at ligne en million. Skille sig ud. På den lækre måde. Hun kan få alt ud af intet. Meget ud af lidt. Vi har alle sammen sådan en i omgangskredsen. En veninde, en søster, en kollega, der oser af kant og personlighed – der har den der WAUW-faktor. Det er misundelsesværdigt, ja. Men der er ingen grund til at gå helt i sort over det.

Min overbevisning (og erfaring) er at:

Alle kan få følelsen lækkerhed uagtet alder, højde, drøjde og budget!

Hvordan, vil jeg gerne dele med dig, dine kollegaer og veninder. Alle der deltager på dette foredrag får et gratis link til min e-bog Fra Ok Til Lækker, som bla. handler om de 6 stilkerner.

Bliv klogere på stilkernerne!

Stilkernerne er et fantastisk værktøj jeg har udviklet, der giver dig en måde lynhurtigt at afkode hvordan folk (eller dig selv) skal klæde sig for, at de føler sig tilpas i deres tøj, samtidig med at de kan eksperimentere og udvikle deres stil.

Du vil bla. høre om:

  • Værktøjet: De 6 (kvindelige) stilkerner
  • Hvordan du kan bruge værktøjet
  • Hvordan du kan udfolde dit og dine kunders fulde stylepotentiale
  • Hvorfor det øger dit salg og giver tilfredse kunder der kommer igen og køber mere af det der IKKE skal byttes

Specielle ønsker
Har du specielle ønsker, store som små er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

 

”Tini Owilds foredrag og stylingtips er både meget underholdende og relevante for de fleste kvinder. Til vores Above & Beyond Society arrangement inspirerede Tini over 100 af vores medlemmer, som efterfølgende alle var topmotiverede til at komme hjem og gennemgå deres garderobe for at finde deres egne personlige stilkerner ”. Tine Willumsen, CEO Above & Beyond Brand Development

‘Som foredragsholder er Tini topfaglig, super god formidler, humoristisk og ærlig. Du får et kærligt spark til at skrue op for både selvværd og selvtillid. At alt det med tøj kan være så enkelt og gøre så stor en forskel, kom godt nok bag på mig.’ Anne Zibrandtsen, booker FOF Middelfart-Fredericia

‘Som foredragsholder er Tini super proff på den gode måde. Hun er energisk, humoristisk og ”på”. Tini tør bruge sig selv, og det gør, at der er tryghed og tillid i lokalet selv om det handler om noget så personligt som stil. Man går hjem med oplevelsen af at, der skal faktisk ikke så meget til for at nå lækker-niveauet. Vi glæder os til at møde dig igen!’ Kirsten E. Højrup, booker FOF Vendsyssel