Skal vi mødes og tale om mennesker, stil og styling?

Sidegevinsten ALLE vil have

Stylecoach-uddannelsen gør dig i stand til at style andre professionelt …

– men gør det noget, at du også selv bliver ret så tæskelækker af den?

Nogen kommer for at blive dygtigere til at rådgive kunderne i deres tøjbutik. Andre for at blive bedre til at se hele mennesket når de fx skal rådgive om det rigtige brillevalg, den rigtige frisure, den rigtige makeup – fortsæt selv listen.

Men – gør det noget, at stylecoach uddannelsen ikke kun gør dig i stand til at style andre mennesker professionelt? At se lige igennem andre mennesker?

Gør det noget, at du også selv får noget af en øjenåbner undervejs? Ændrer dit syn på dig selv, din stil, dit look – og din selvfølelse?

Jo, det sker for a-l-l-e. På hvert eneste hold.

Heldigvis, for det er en fantastisk oplevelse – og mulighed – at sætte sig selv fri og endelig træde i karakter. Ikke bare som professionel stylecoach, men også som det menneske, du i virkeligheden er. Udenpå og indeni.

Nogle har aldrig oplevet det før, og bliver hele høje af det. Andre troede, de havde – men blev klogere.

Læs herunder, hvad 3 tidligere kursister, fortæller.

Trænger du selv til at komme ud på lidt af en forandringsrejse, så kom-kom:

Næste hold starter den 27. marts. (Og bestiller du allerede nu din plads, kan du spare op til kr. 4.000 i bestil-tidlig-rabat. Rabatten slutter meget snart, så kom med inden, ikk?).

’Jeg har endelig sluppet min kedelige uniform’
Før, jeg tog uddannelsen, havde jeg altid det samme på på arbejde: Skjorte og pæne bukser. Det var nærmest blevet min uniform. Den har jeg nu sagt helt og aldeles farvel til. Jeg tager det tøj på, jeg har LYST til at have på – fordi, jeg endelig har fundet min stil og nu faktisk ved, hvad jeg kan lide og hvorfor, det er sådan. Jeg er begyndt at lege med min stil – sætte nye og helt anderledes ting sammen, end jeg gjorde før. Og så er jeg begyndt at bruge flere accessories og give mit tøj kant.
Alt i alt oplever jeg, at mit  ydre nu matcher mit indre. Jeg har det sidste år været igennem en selvudviklingsproces og har følt, at det ydre ikke har fulgt med. Det gør det nu. Jubii! Naja Jensen, København

naja-jensen

’Jeg følte, at jeg havde mistet mig selv’
Det er skønt ikke længere at være et sekund i tvivl om, hvad jeg skal tage på, når jeg står op om morgenen – men det allerbedste er, at jeg har fundet mig selv.
Før, jeg startede på uddannelsen, havde jeg en grundlæggende følelse at have mistet mig selv. Jeg havde masser af basis-styles, men ikke nogen viden om kerner og hvilken kerne, der egentlig var mig. Nu kender jeg min stilkerne, ved præcist hvilke snit, der klæder mig og hvordan jeg altid kan dresse op og ned. Birthe Eeg Brøchner, Århus

birthe-eeg-broechner

’Nu skal der ske noget med mit hår og min makeup’
Før, jeg startede på uddannelsen, vidste jeg godt, at jeg tilhører den feminine kerne, men jeg har i dag fået et helt nyt syn på, hvordan jeg kan style den – og ikke mindst: Trække andre kerner ind.
Jeg er blevet meget mere bevist når jeg køber tøj, tænker på hvordan det kan matches. Et fantastisk indblik, som har sat sig fast, og jeg har nu gode konstruktive midler, til min rådighed resten af livet. Tak kære Tini. Og nå ja – så har uddannelsen også betydet, at jeg nu bare VED, jeg skal have gjort noget ved mit hår og make-up. Bodil Lauritsen, Frederiksberg

bodil-lauritsen

 

 

 

 

 

 

Skal du med på forårs-holdet der starter 27. marts?

Her kan du se datoerne for næste hold. Alle dage undervises der fra 10.00-16.00 – og du kan sagtens tage uddannelsen mens du passer dit job:

Modul 1: 27. & 28. Marts
Modul 2: 24. & 25. april
Modul 3: 29. & 30. maj
Modul 4: 19. & 20. juni

SPAR 4.000 kr.
(Jo, den er god nok. Tilmelder du dig stylecoachuddannelsen senest den 9.marts kan du spare op til kr. 4.000. De penge er jeg sikker på, du godt kan bruge til noget andet).

SNUP DIN PLADS OG SPAR OP TIL 4.000 KR.

Book din plads til særpris nu
… og jeg giver dig livslang stil-garanti på, at du vil komme til at mestre alle de powerfulde stylecoachende værktøjer, inden sommer.

Se moduler, datoer og læs alt om hvad du får på uddannelsen lige her.

LÆS OM STYLECOACH UDDANNELSEN HER

SE DATOER & PRISER

SNUP DIN PLADS OG SPAR OP TIL 4.000 KR.

KH
Tini

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal vi mødes og tale om mennesker, stil og styling?