Endnu en hårrejsende historie ...

Ugens 5 mest stillede sprøgsmål – og svar

I aften kl. 23.59 slutter kampagnen på mit nye onlinekursus ’Fra Ok Til Lækker Med Kant’.

Og sikke en kampagne-uge, det har været.

Kvinder fra alle hjørner af landet – inklusive to store håndfulde udenlandskdanske kvinder – har allerede køb e-kurset, og er i fuld gang med at revolutionere deres eget spejlbillede.

Men – jeg har også en indbakke, som lige nu bugner med spørgsmål til kurset.

Tilgiv mig, at jeg svarer på ugens top 5 mest stillede spørgsmål her. Læs med, hvis du selv er en af dem, der har spurgt – eller ikke har, men alligevel savner et par svar.

Har du fået svar på alt og er bare SÅ klar til at tage med på rejsen, så kan du nøjes med at klikke lige her og indløse din billet:

Skal du liiige en sidste gang læse om ALT det du får, så klik her.

Så til ugen mest stillede spørgsmål. Here goes:

Ugens mest stillede spørgsmål # 1:
‘Hvordan foregår det kursus helt præcist?’

Kurset er et online-kursus. Det betyder, at i samme øjeblik du har købt det, så får du en mail med dit personlige login til det lukkede forum på nettet. Du får så hver 14. dag helt automatisk en lækkerhedsnøgle, med hver sit unikke indhold. Som består af videoer med tilhørende tjeklister og arbejdsark, så du kan sidde og fred og ro i dine egne hjemlige omgivelser og forvandle din stil markant. Det eneste, det kræver, er at du har en computer og netforbindelse, så skal du bare læne dig tilbage og lade dig føre med på turen. Nemt, enkelt og lige til.

Ugens mest stillede spørgsmål # 2: 
‘Hvor lang tid tager det, og hvad hvis jeg ikke lige har tid den dag jeg får næste nøgle?’

Bare rolig – du kan tage kurset i dit helt eget tempo, når det passer dig. Og du har adgang til det hele, lige så længe du har lyst til at have dit abonnement.

Hver 14. dag får du en nøgle med inspiration, vejledning og guiding til hvordan du skruer op for din lækkerhed, step by step.

Du har altså god tid til at udforske materialet, før du får en ny nøgle.

Skulle du have brug for mere tid end de 14. dage, gemmer du bare den næste nøgle til det præcist passer dig og dit tempo. Og du kan se alt indholdet alle de gange, du overhovedet orker. Så der er ingen krav eller grund til stress.

Når du ser videoerne og straks efter laver øvelserne, kan hver nøgle gøres på under to timer (nogenlunde samme tid, du skal bruge på at side og se en film med Michelle Pfeiffer i hovedrollen – og sukke over hvor lækker hun er – men det lærer du og din stil ingenting af). Når det så er sagt, så er det med det her kursus som med alt andet nyt, du skal lære I livet (fx at cykle):

Det er når du laver øvelserne, at du virkelig vil rykke fra ok til lækker med kant. Alt efter hvor grundig du er, kan hver øvelse tage fra 1 – 3 timer at lave.

Ugens mest stillede spørgsmål # 3:
‘Jeg har allerede købt dine ’gamle’ kurser. Hvad er forskellen på de kurser og så de 12 nøgler her?’

Har du allerede investeret i min to tidligere e-kurser, Stylebootcamp og Sådan får du kant, har du det meste af materialet, men selvfølgelig ikke leveret på ny lækker måde, med bonusser som direkte adgang til at spørge mig 24/7! og lækre bonusser fra Sofia Manning, Henning Daverne og Kropsinstituttet, der er strøet generøst ud over hele kurset.

OG, OG og husk nu: Alle (der har lyst), og gennemfører, har mulighed for at  deltage i lodtrækningen om vores sær-præmie, et juice-retreat i Marrakech til en værdi af kr. 15.000.

OG, OG, OG – goodies regnen forsætter skam efter 12. nøgle, med after-jorney-bonusser. E-kurser og sundhedschallange, fra de ovennævnte herrer og damer, til en værdi på mange tusinde kroner.

Ugens mest stillede spørgsmål # 4:
‘God stil – er det ikke noget man enten har, eller ikke har og kan du råde og vejlede om tøj til mig, når du ikke kender min garderobe?’

Uh, det spørgsmål bekræfter en af de værste myter blandt kvinder. Her er mit (korte) svar: Jo, det er rigtigt at nogle kvinder ’bare kan det der’. Sådan en veninde har mange af os. Men – og nu kommer min pointe – personlig stil er noget alle kan få – alle kan lære det. Det handler bare om at kende teknikkerne, virkemidlerne og stylingmetoderne som du så overfører til din stil.

Metoder/teknikkerne er universelle og kan bruges i alle stylinger, til alle stilkerner (mennesker), i alle garderober og til alle kropsformer – om du er sort, hvid, grå eller blå. 20, 30 eller 60 år. Det er dét, jeg har sat på formel, og det er dét, jeg lærer dig igennem De 12 Nøgler, step by sted.

Ugens mest stillede spørgsmål # 5:
‘Hvordan kan jeg vide om jeg har brug for kurset, og om det er mine penge værd?’

Spørg dig selv: Hvor meget tøj har du lige nu i skabet, som du IKKE bruger – eller IKKE sætter sammen på de måder, du helt oplagt vil finde ud af på kurset, at du kan (og bør). OG hvor meget tøj køber du?

Uanset om du køber meget eller lidt, så handler det her om hvordan du; a) får max udbytte af det, du har og b) hvordan du skaber en stil med kant og personality, ved at blive hende ’der bare kan det der’.

Så spørg dig selv: Hvor mange penge, hvor meget tid og energi, bruger du på ikke at føle dig lækker foran spejlet? Og hvad er det værd for dig, at få redskaberne til endelig at gøre noget ved det?

Så – er du klar til at gøre noget ved det? 

Vil du lære hvordan du bliver din helt egen – bare lækrere? Og hvad der skal til for at du får personlig kant? Uden at skifte hele din garderobe ud?

Vil du lære ALT om hvordan du forvandler dig selv fra ok til lækker? Indefra og ud? UDEN at tabe dig de der 5 eller 10 kilo? Uden at få dine bryster opereret større eller mindre? Uden at skjule den, du er?

Start din lækkerhedsrejse nu. Online-kurset ’Fra Ok Til Lækker Med Kant’ venter på dig lige her. Men kun til i aften kl. 23.59!


Du har to fantastiske muligheder for at starte din forvandlingsrejse:

Lige nu – og kun i ganske få timer – tilbyder jeg dig kurset til en ganske særlig kampagnepris.

Månedligt Abonnement
kr. 266/måned
(Stiger senere til kr. 350/måneden)
Du betaler kr. 266 om måneden, hvis du slår til nu og kan efter commitments perioden på tre måneder opsige dit abonnement, når det passer dig.

Ikke billigt nok?

Så betal for alle 6 måneder på én gang – det koster kun:

Halvårsabonnement
kr. 996,/halvårs
(Stiger senere til 1.500 kr.)

Du har adgang til kurset i fulde 6 måneder, med alle de ekstra bonusser, der er undervejs.
Og kan derefter opsige dit abonnement, når det passer dig.

5 fede bonusser til dig
Du får nemlig direkte adgang til at kunne skrive til mig og stille spørgsmål under hele din rejse. Så er der noget du er i tvivl om, så er jeg der for dig …

Bonus-overraskelser som bliver strøet ud over kurset, i form af goodies snacks fra Sofia Manning, Henning Daverne og Kropsinstituttet – og du kan godt glæde dig, der er ikke sparet på noget.

Og ikke nok med det …

Flere Bonusser
Det stopper ikke selv om du er kommet i mål. Der er endnu flere lækkerier efter endt rejse, fra både Sofia Manning, Henning Daverne og Kropsinstituttet, til en værdi på flere tusinde kroner.
Se mere her.OBS! Kampagnen kører kun til og med kl 23.59 I AFTEN!

Derefter er det stadig muligt at tilmelde sig, til normalprisen, som er kr. 350 kr pr. måned, eller 1.500 kr. samlet pris.

Du kan altså sparer en del dejlige danske kroner. På papiret. Men meget mere i virkelighedens verden, når du opdager, hvor meget du kan gøre med alt det tøj, du allerede har.

Giv den gas.

Begynd din forvandling med det, du allerede har med dig! Du er for lækker til at lade være.

Kh
Tini

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en hårrejsende historie ...